У дома > Новини > Новини от индустрията

Как корпусът на LED тръбата разсейва топлината?

2022-10-26

В днешно време LED тръбите се използват все по-често в домовете. Има много предимства от използването на LED тръби, като спестяване на електроенергия, защита на очите, намаляване на комарите и много други предимства. И така, как корпусът на LEDtube на пазара разсейва топлината?

1. The aluminum substrate dissipates heat. Some LED lamps with low wattage use all-plastic LED lamp casings, and only need to put aluminum substrates inside to achieve the effect of lamp beads heat dissipation.




2. Разсейването на топлината на алуминиевия профил е вмъкнато. Алуминият е много добър материал за разсейване на топлината. За някои LED лампи със сравнително високи изисквания за мощност можете да добавите алуминиев профил към изцяло пластмасовата тръба. Алуминиевият субстрат е монтиран върху този алуминиев профил, което може да помогне на перлите на лампата по-добре. разсейване на топлината.




3 Основната алуминиева тръба разсейва топлината. Изискванията към мощността на някои LED лампи са много високи и само с един алуминиев профил не може да се постигне ефект на разсейване на топлината. Може да се използва полуалуминиева и полупластмасова структура, а долната половина е изработена от алуминиеви профили, което значително подобрява капацитета на разсейване на топлината на лампата.


JE произвежда и разработва корпуси за LED тръби от 2017 г. Досега има 5 години производствен опит. В същото време той също така поддържа персонализирането на PC профили в различни индустрии. Добре дошли нови и стари клиенти за персонализиране с чертежи и мостри, производители, разумни цени.

За повече тръбни корпуси, моля, вижте:

https://www.jeledprofile.com/led-tube-housing

Можете също така да се свържете с:sales@jeledprofile.com

Тел/Whatsapp/Wechat: 0086 13427851163



We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept